Rezeki mengandung Kembar

Bulan 2/2020...keguguran.... Bulan 6/2020... +ve pregnant... Saya dan suami sungguh gembira...anak ketiga kandungan keempat.... 1/7/2020..Suami dapat surat MSS(diberhentikan kerja setelah 10 tahun bekerja).. Saya dan suami rasa sangat tertekan....tapi lama kelamaan saya dan suami redha...15/7/2020...kali pertama scan untuk tau perkembangan kandungan....Ya Allah... Doktor kata nampak mcm 2 kantung... Suami mcm nk pitam....rupanya memang ada 2 nyawa didalam kandungan saya.... Bila nampak 2 jantung kecil berdegup.... Sayu rasanya..... Saya dan suami tiada sejarah kembar....rupanya Allah tarik satu rezeki itu sbb Allah nak bagi rezeki lain....Mohon ibu2 tolong doakan kandungan saya sihat selalu...Semoga ibu-ibu semua diberikan kesihatan yang baik dan dipermudahkan segala urusan....

Rezeki mengandung Kembar
56 Balas

Alhamdulillah tahniah sis.. ya Allah seronoknya 2orang sekali Allah nak kasi.. ada hikmah keguguran yang terjadi 🥰🥰🥰 apa apa pun jaga diri baik baik sis🤗🤗

alhmdulillh...tahniah puan n husband...rzeqi yg xsmua bleh dpt..insyaAllah smoga suami puan dpt kja yg lbih bgus..amin..

Alhamdulillah. Jaga diri mommy. InshaAllah allah permudahkan rezeki anak thru ayah dia. Believe it! Usaha je

Tahniah...Allah Maha Mengetahui. Semoga sis sentiasa sihat bersama kandungan tersebut.🤩🤲 Aamiin.

Seronoknya bby twin. Kandungan da berapa bln? Alaham teruk tak? Share la mommy. Teringin nk ada bby twin

4y ago

Baru 8 minggu...buku pink pun tak buka lg... Pergi klinik utk sahkan kehamilan...sbb sebelum ni check 8 minggu kantung sahaja.... Kali ini, scan terus nampak 2 kantung dan janin..saya dan suami memang tiada sejarah kembar...cuma sebulan selepas keguguran, saya minum susu kambing..sehingga pregnant semula.. Alahan buat masa ni cuma mual2...Insyaallah.. Dengan izin Allah....

Alhamdulillah tahniah rezeki awk & suami semoga dipermudahkan semuanya. Take care

Congrats sis.. Sy pernah gugur jgk bulan 12 thn lps.. Tapi belum ad rezeki lagi

Alhamdulillah...tahniah sis...inn sya Allah ada lagi rzki yg Allah nk bg...

Tahniah sis..semoga rezeki sis smakin btambah dan baby sihat walafiat..😊

Tahniah sis.. Doakn saya pregnant jgk yaaa.. Dh 1 thun 4 bulan kawin.. Emm