Retrenchment

Just to share. Saya baru je lepas diberhentikan kerja.. saya stress sgt... suami pulak kena paycut.. kami bekerja di company yg sama... bru semalam sy dpt tau.. sy pregnant pulak.. husband happy sgt... tapi sy risau.. mcm2 yg sy fikirkan... sy risaukan suami... komitmen kami banyak... doakan semoga saya kuat... dan semoga kami dimurahkan rezeki lgi.. aamiin...

2 Balas

inshallah sis, rezeki anak ni ada je. tahun lepas dapat tahu saya pregnant. saya pon risau sis. saya xleh nak kerja sebab covid. suami berhenti kerja buat bisnes sendiri, tiba2 covid, kena stop bisnes 😅 tipu la kalau xde masalah financial. at the end, suami buat foodpanda. komitmen settle. barang anak settle. saya xkerja. harapkan suami bekerja, saya nak kerja pon pikir balik 😂 hantar pengasuh pon dah 70% dari gaji saya dulu. xpe la jaga anak even hati ni nak kerja 😂 jangan risau bab rezeki sis, jaga kesihatan jaga emosi ok. saya doakan baby dan ibu baby sihat ☺️

moga mrh rezeki ya