Breast bengkak

Hi mums. i consume milk booster. Then breast i bengkak, mungkin sebab susu dah penuh. Tapi bile pam, susu kuar sikit je dan breast masih bengkak lagi. Apa kata ibu ibu ye ??

2 Balas

Try tuam.. Saya pon awal2 haritu mcm tu jgk.. Mula2 tuam dgn air sejuk jgn sejuk sgt utk redakan sakit.. Lepastu tuam dgn air panas.. Misi kk yg ajar mcm tu.. Lpas tuam dgn air panas tu tros try pam.. Ulang2 smpi rase lega.. Saye pki tuala kecik je then iron tuala tu kasi panas2 sikit baru tuam.. So far ok

Urut guna garam then bilas spya susu x block.

5y ago

Ok terima kasih