Susu keluar darah

Hi mommies siapa pernah kena breast sebelah kiri keluar darah semasa pam? Breast tak sakit. Tapi bila kita picit mermet tak keluar darah pun. Siapa tahu kenapa? #firstmom

4 Balas

saya pernah camtu , saluran susu tersumbat sampai bengkak susu . keluar darah masa pam , saya pergi mengurut lepastu dah okay

1y ago

Ouh ye ke? Tapi masa pam tu sakit ke?

sye pun jd mcm tu.. pdehal da gne power yg palg low.. nipple luka.. trus sye stop & bg full fm

1y ago

mungkin size corong pump awak salah. sebelom beli pump ada ukur nipple awak dulu tak

I pernah jadi mcm ni.. susu warna pink.. terkejut juga.. i rasa ada salur susu yg luka kot..

1y ago

Susu saya tak berwarna lagi. Detect masa darah bercampur susu kt corong pam

kemungkinan luka bhgian dlm. size corong pam awak dh betul?

1y ago

Haah yee sedutan kuat. Saya rasa tu puncanya. Sebab sekarang dah takde darah