Susu Keluar B4 Bersalin

Ada x mmommies yg penah alami ni? Cek br 7bln.. Breast rs bengkak.. Tiba2 basah.. Byk mgalir..

8 Balas

Sy pon dah start keluar sejak kandungan 5 bulan , now dah 8 bulan , habis basah baju 😂 tapi payudara tak rasa menegang macam mula² preggy

Sy skg 17mggu tp breast sy tegang sgt. Sakit, xblh nk sentuh. Tp susu blm kuaq. Sy hrp bersalin br kuaq. Sbb urat pun dh nampak

Ada , tapi bukan saya lah . Orang lain tapi memang banyak je jadi . Cuma yang sepatutnya susu akan keluar selepas bersalin .

Wah... awalny..rezeki sis susu klua awal..sy slalu smggu pas bsalin br la nk bgkak

X pernah pula, sy dah branak pun bbrapa hari baru start..lmbt 😂

Sy baru 8 minggu..dah keluar susu😪asek basah je baju..huhuhuhu

Saya 4bulan dah ada susu, syukur anak dah lahir pun cukup susu

Normal kalau.keluar susu..sis bersihkan..jgn bg tersumbat