39week 1day

Semalam 1/10 keluar tanda darah&lendir n ada sakit perut macam nak buang air besar , pastu pergi hospital check apa yg patut lepas check doc ckp bukaan baru 1cm hh 🥲 doc suh balik rumah dulu , erm nak tanya la ada tak tips untuk cepatkan bukaan 😅

1 Balas

cube wt senaman dduk satukan tapak kaki tarik kedalam..goyang bdn Kiri kanan dpn blkg.. insyaAllah.. sy msuk 35 week mmg wt snmn tu ..36 week bersalin xsedar 4cm trbuke..takde tnde sakit or kuar ape2