Anda lebih selesa memasak menggunakan...
Voice your Opinion
Lesung Batu
Pengisar (Blender)

3065 respon

23 Balas

Dua2 ok..tp tolonglah yg guna lesung tu lapis la pakai kain lap ka apa ka..bsing smpai 1 blok dekat tpt tinggal sya ni 😂😂 #jiranhari2melesung

guno losong batu sodap klu buek goreng belado ikan bilis..or.smbal2.. huish..garing bilo goreng..lg feel mkn..perghh

dua2 okay.. tp kalau nak rasa lebih sedap biasanya guna lesung batu 😍😍😍

kedua duanya😍 nk lebih cepat gunakn blender...nk sedap guna lesung batu🤗

Kalau rajin lesung batu, kalau tak rajin blender. 😆

dua2.. nak sng blender.. nak lg sdap lesung batu

ikut jugak nk masak ape.. dua2 berguna

guna dua² & ikut mood rajin jugak

Lesung batu, lumat puas hati.

dua2 saya suka pakai