pelik ? tumpang tanya . sy lambat period haritu 30/11/2020 saya check upt pd 31hb,1hb &4hb upt sy semua positive .

selepas tu pd 8/1 drh keluar . maksudnya ape ye?dah sy pergi kecemasan test urine darah tu negetive . saya dan suami pun pelik. tanda org mengandung tu ada 😌

pelik ? tumpang tanya . sy lambat period haritu 30/11/2020 saya check upt pd 31hb,1hb &4hb upt sy semua positive .
1 Balas

Doc ckp apa ? Biasa upt positif ni mmg sah mengandung. Tp kalau ada bleedg biasa doc akan cek n scan baby ada dlm kandungan x.

2y ago

Allah. Takut kandungan luar rahim je. Doc scan dkt perut ke ikut bawah ? Sis pergi hospital ke klinik ??