Darah, pregnant ke

Hi, tumpang tanya. Sy delay period dah masuk 4 hari, harini masa buang air kencing ada keluar darah. Btw tak banyak. Mcm darah garis halus mcmtu je. Sy check upt positif. Tu tanda pregnant ke? Atau nak dtg period? Sebb sy takpernah delay period. Nk pergi klinik pun takut awal lagi. #ingintahu #bantusharing #pregnancy

3 Balas

Kadang tu darah inplant tu, mcm baru nak jadi, buat masa ni banyakkan bed rest je awakk.Saya pun macam tu jugak hari tu, sya test msa hari first spttnya period. hampir terang dah. Kalau awak ada bleeding bnyak terus ke KK, nnti doc akn suruh bt urine test sbb nk confirmkan prgnancy and dorag akan scan, Sbab sya hri tu jdi bleeding

2y ago

So sis mmg sah pregnant ke? Keluar darah mcmne ye?

In shaa Allah preggy tuu, cuma kena berhati2 takut tanda2 keguguran

2y ago

InsyaAllah amin. Harap betul pregnant

masa kencing sakit tak rahim