Bersama suami ketika hamail

Selepas bersama suami ... sy akan mengalami kontraksi yg agak teruk .. walaupun pada usia kandungan 5 bulan.. Bayi dalam kandungan saya akan mengeras sehinggakan rasa seperti nak bersalain .. Bukan ke bersama suami ketika hamil adalah bagus?

2 Balas

Sy baru je admit hospital past 2 weeks.. Sbb ada pendarahan sedikit.. Doc said, maybe sbb sy 'bersama' suami puncanya..kandungan sy baru masok 5 months.. Bila scan, my plasenta very low.. High risk juga jika bsama suami.. Akn menyebabkan lbh byk pendarahan blaku..Tkut kelahiran baby pra matang or dgn kata lain keguguran.. Better minta nasihat doc yaa..

Jangan buang dalam. Ada orang yg bersama banyak kali tetap okay. Ada orang tak okay.