Risau Sakit Contraction? Baca Tips Kurangkan Sakit Contraction ni!

Selamat tengah hari semua👋☺️ Sakit Contraction ni ada yang dengar je dah boleh bayangkan sakit dia betul tak?🙋‍♀️ Untuk 'first time mother' mesti akan risau dengan ni, Sebab tak ada pengalaman dan tak dapat nak bayangkan macam mana sakitnya contraction tu kan🤰 Ada juga yang anak dah nak masuk tiga orang tapi masih tidak dapat menahan sakit kontraksi betul tak? Jom cuba tips di bawah ni & amalkan supaya kita boleh bersiap sedia sebelum tiba waktunya💪 *NOTA : LIKE & IKUT POST ini untuk rujukan masa hadapan.

Risau Sakit Contraction? Baca Tips Kurangkan Sakit Contraction ni!
3 Balas

Saya tak dapat berjalan atau berada dalam posisi selesa sebab perlu monitor jantung baby😔. Dahla anak pertama. Lelaki. Induce pula tu. Stress sebab perlu induce 8 jam je. Kalau tak ada bukaan czer.

ank no.1 x brp takut sbb belum prnh rase.. lps tu.... ank seterusnya 2,3,4,5,6 & 7 last nie.. seram sgt sbb da taw rsenye.. tp lps baby kuar lega hilang sume sakit

sakit perut dgn pinggang serentak