Pernah nampak lidah bayi putih?

Selamat tengah hari semua👋😘 Pernah tak kadang-kadang kita tengok lidah bayi berwarna putih?👶 Bukan semuanya, kadang sebahagian atau separuh atau di tengah-tengah je 👅 Agaknya macam mana nak hilangkan ya? Pernah cuba tak?🤔 Jom cuba beberapa langkah di bawah jika anda berdepan dengan situati seperti di atas😉 *NOTA : LIKE & IKUT post ini untuk rujukan masa hadapan.

Pernah nampak lidah bayi putih?
4 Balas

nk cuci xdpt sbb baby akan gigit jari. bila baby dh start hisap jari, putih tu akan hilang slow2, sebab kena air liur dia sdri

Bersihkan lidah anak 😊👍🏻👍🏻👍🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

bersohkan dengan kain basah

titis kn air masak