Anda lebih memilih yang mana?

Hi selamat tengah hari semua🥰 Masak apa tu tengah harini semua😋 Antara dua bahan memasak di bawah ni, mana satu pilihan anda ya😍 Jom komen dekat bawah👇 Apa menu kegemaran anda dengan bahan di bawah ni ya😘

Anda lebih memilih yang mana?
297 Balas

tauhu soya..tauhu telur ade satu lauk je boleh mkn selain tu x boleh telan

alamak.. dua2 kegemaran nih. tak tau nak pilih mana. tengok cara masak

2 2 pun sedap. Tauhu telur jd lauk. Tauhu soya jd minum... Sedapnya

dua2 sy cmpur letak dlm sup...sedap..nyum2..😋

Tauhu telur #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Tauhu soya. #TAPactiveusers #TAPSupermoms

x suka tauhu.. acaner tu? 😅

alamakkk, sy xmkn tauhu lah

dua2,peminat fanatik tauhu

tauhu telor