Nenas ketika hamil?

Selamat tengah hari semua pengguna🥰 Selalu sangat kita dengar orang kata, bila pregnant 🤰 tak boleh makan nenas 🍍 kan? Tapi kadang, time pregnant lah terliur🤤 nak makan nenas pulak😩 Ada tak yang pernah makan nenas time-time pregnant ya?👀 Jom baca di bawah boleh ke tak boleh sebenarnya ni makan nenas? Tak kan sikit pon tak boleh kan?👉👈 *NOTA : LIKE & IKUT POST ini untuk rujukan masa hadapan anda.

Nenas ketika hamil?
16 Balas

Waa.. Patutla dinasihatkan sebaiknya elakkan. 👍 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

kalo setakat na merasa xde masalah cuma jangan la sampai 2 3 biji..

Betul tu,, ni info yg sy dngr dr doktor hrtu

x bqani nk mkn..tnggu lpas hbih pntang lha

Sy trgin. Bgtau suami kne prli. Redho jela

dari awl sampai 33 weeks xberani nk mkn..