Perut sewaktu hamil mengeras? Kenapa?

Hi selamat tengah hari semua pengguna👋 Ada tak yang baru pertama kali rasakan bayi mengeras? Ada tak yang selalu rasakan bayi mengeras dengan kerap sangat? Tahu tak kenapa bayi mengeras sewaktu hamil? Jom baca gambar di bawah & boleh amalkan cara untuk atasinya. *NOTA : LIKE & IKUT POST ini untuk rujukan masa hadapan.

Perut sewaktu hamil mengeras? Kenapa?
11 Balas

Okay min, good info 👍🏻👍🏻👍🏻😊 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Terjadi bila trimester kedua dan ketiga #TAPactiveusers #TAPSupermoms

3y ago

Betul tu. Kebanyakkan terjadi antara dua trimester ni

selalu kena perut mengeras tapi tak tau apa punca

3y ago

boleh tengok gambar kedua ya😊

Thanks info #TAP. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

oo baru tahu kenapa bayi mengeras..kdg2 ja rasa..

3y ago

Ya betul puan. Kena sentiasa peka ya bila waktu baby mengeras ni😊

masa² skrg ni sllu sgt...

ibu terlalu kuat berkerja

tq untk info👍

good sharing🤩

Good info 🥰