Mabuk hamil? Siapa sedang alaminya?

Selamat tengah hari ibu semua🥰 Ibu hamil ni memang tak dapat dipisahkan dengan mabuk 🤰🤢 Ada yang mabuk sekejap, ada yang mabuk lama. Ibu ada mabuk tak setakat ni? Cuba komen sikit dah berapa lama?👇 Jom ikuti tips dibawah untuk mengurangkan mabuk sewaktu hamil. *NOTA : LIKE & IKUT POST ini untuk rujukan masa hadapan.

Mabuk hamil? Siapa sedang alaminya?
39 Balas

baru² ni dh msuk 8mggu, alahan tak lh jugak, mcm cerewet dgn makanan, bila mkn yg tak boleh terima, sy akan muntah, klu mkanan dia nak.. okay je..