baby bantut

hi selamat tengah ari. saya ad masalah sekarang da 10 minggu tp perut x besar2. ramai yg kata baby x grow. btol ke ?? mohon percerahan .

65 Balas

Ramai yg kata tu doktor ke? Boleh scan pakai mata je?...kalau setakat mukut makcik bawang yg bercakap...abaikan je...nak pasti jumpa doktor...perut sy mula besar masa nak masuk 3 bulan lebih..setiap org lain kondisi badan...ada yg nak masuk 7 bulan pon perut x nmpk sgt...