Assalamualaikum..

ada x ibu2 kt sni pernah alami bby yg xnk susu btol..da 3 minggu latih hsap susu btol..boleh share x cmne tips n cara nk ajar bby mnum susu botol..rsau da nk msuk kje..tp bby xnk hsap susu btol lg..

2 Balas

Anak sy. Skrg nk masuk 6bulan pn still xnk botol. Mmg kne resign la maknye ni. Huhu. Takut n risau kalau antar kt pwngasuh dlm keadaan dia susah nk botol nnti asik meragam je. Sian dia. Sis kne try n error botol susu tu. Mgkin sia xmau sbb jnis botol

Sma mcm sy,dh lbh 3mggu tp xnk jgk. Sy suh gna Sudu or picagari.lau x lpr nk Tgu sy blik keje.