Opinion please, mommies.

Selamat tak kalau nak mengandung terus after keguguran? Ada tak mommies sini berjaya mengandung dengan sihat or ada yang gugur lagi? 😊

11 Balas

sye gugur 25.06.20..pastu last period 30.7.20..sye tk trfkir pn ada baby mse tu..msuk bln 9..hujung² bulan sye dh start tkde selera,kurg mkn dn pling truk muntah...alhamdulillah isnin lps sye check upt positive...harap sgt trus membesar smpai 9 bulan

saya pregnant bulan 10 gugur bulan 1.. pregnant bulan awal bulan 4 gugur awal bulan 4 jugak.. pregnant hujung bulan 4 jugak.. means takdan period sangkut lagi.. mcm tulah..

4y ago

Tahniah dear ❤️

lagi senang lekat sis..sbb lepas gugur doc akan bg ubat kuatkan rahim..lagi cepat ngdung..saya bln 12 gugur bln 3dah preggy dah..skng anak dah 3bln

sy gugur 1/12. pastu first period 2/1. check upt 2/2 dah pregnant balik. alhamdulillah skrng dah 38 minggu tggu hari ja nak bersalin

Nurse KK saya cakap sebaiknya tunggu 6 bulan untuk hamil lagi. Kalau sebelum itu, takut risiko gugur lagi sebab rahim belum kuat.

Sy pernh dgr ad y xsmpt period balik lpas ggur pun ad mgndung balik sis🥰 sy pulak dec ggur mac period tp april bru lekat

4y ago

right after*

sy gugur bulan 26.02 aritu. bln 5 sy preggy balik. tp kene jaga2. jgn keje berat2, jgn stress, n tk naik moto klau jauh2..

4y ago

insyaAllah. awk pun sama.. think positive & doa byk2 k😘

saya haritu mengandung lagi tapi tk jadi, ni alhamdullilah baru lekat balik. takot jgk

4y ago

Tahniah yunk ❤️

sya sis.. prnh kgguran lps tu mngndung balik alhmdulilah dah 36w5 skg

4y ago

Tahniah yunk, semoga dipermudahkan ye ❤️

saya bulan lepas gugur. bulan ni lekat lagi

3y ago

Alhamdulillah, kandungan baik2 kalini. saya consume aspirin dgn duphaston. tadak bleeding dan cramp pun tak rasa sgt. masa 1st trimester mmg banyak jumpa pakar boleh kata tiap minggu scan.