hamil 6bulan

selamat pg semua.. nk ty,korang pernah xperut jd tegang, mengeras dan memulas masa pregnent 6bulan? contraction palsu ke tu? risau plak..ade kemungkinan xbsalin pramatang?.masa pregnent 2 ank aritu xde plak cmni..

1 Balas

same here sis. lg² kalau baring terlentang. masa anak 2 dulu tk ingat dh mcmne huhu

4y ago

sy arini 25mggu5hari.. tulah kn awak.. sy ank nom2 umur baru 1tahun10bulan.. lglh, menyusu lg.. dia siap Baring atas lg.. haha