alahan ank perempuan

selamat mlm semua.. korang pernah xmasa pregnent xleh pakai mekap? . sy mgndg ank ke3.skrg dah 26minggu5hari.. aritu sy ade pakai gincu, esokkannya bibir jd bgkak.. sy ingtkn biasa je.. pastu bila sy pakai celak pon jd cmtu. esokkn bgun pagi mata bgkak.. pregnent ank pmpuan mmg alahan mcmtu ke? sblm ni xpnh lak jd cmni.. #Ummi2Hero

2 Balas

sy bby girl, xde alahan pape..mekap2 blh je tp muka nmpk kusam..xde seri😂 dh bersalin dh , serinye pegi kt bby😆

saya muka mcm nk trbakar pkai makeup,lpstu buh pelembab je,lama bru hilg .memg muka xda seri.dia pi ke baby kot