Ibu hamil selalu mengidam makanan yang mana ya?

Hi selamat petang semua🥰 Waktu hamil biasanya ibu mengidam makan makanan yang mana satu ya? 😋 Tapi min dulu waktu mengandung anak lelaki suka makan makanan peda😆 Ibu yang mana satu tu ya🤔 Jom komen bawah ni😘

Ibu hamil selalu mengidam makanan yang mana ya?
186 Balas

anak sulung nak makan buah mata kucing..mimpi sampai terkeluaq ayaq liuq..Ish..Ish..🤦🏻‍♀️ anak kedua nak makan buah limau cina mandarin tu, apa ntah nama dia tapi ada time raya cina je... masalahnya lepas bersalin baru raya cina..aduhai..😬 anak ketiga...takde ngidam semua masok..hahaha...🤣🤣 dan semua anakku lelaki..