sakit kelangkang

selamat petang semuanya.. sy nak masuk 33week kandungan , semlm sy bnyak bjalan.. harini sakit sgt celah kangkang.. pinggang tak sakit cuma terasa di bhgian ari2 sebelah kanan.. time tido ada masa dada saya sesak sukar nak tarik nafas.. ada ke yg alami mcm saya? share please

6 Balas

Sme mcm sye, bila bnyk jln mmg akn sakit kt bhgian clh peha 2,bila mlm tdo trlntng jp supya snng bernafas, Klu susah brnafas tinggi kn bantal mse tdo, insha Allah blh tdo

Normal sis..sy 36minggu 4hri begitu juga sekarg ni bila ddk ssh mahu bangun apa lg mahu berjalan mmng celah kangkang akan sakit

Normal tu sis.. sy dah tanya nurse kelmarin masa temujanji sy. Baring kena tambah bantal kat belakang..

sma mcm sya la...33minggu.sakit bdn2 tu.xtw posisi mna dh nk bleh tdo tu.xsbar tunggu bby kuar ja nie.

Jgn tidur melintang...tidur mengiring xpe

Normal tu sis.