just bertanya

Hai , nak tanya normal ke kandungan 30 weeks , sakit2 pinggang semua tu ? Kalau time tido bila nak mengiring ke kiri @ kanan mesti sakit bhgian celah kangkang . Normal ke tu ?

6 Balas

Normal sis.. Mnta tlg hsbn urut2 pinggang.. Sy pn mcm tu jgk, smpai prna sy nangis wktu tdur mlm sbb trlalu sakit.. Sy mnta tlg hsbn urut2 pinggang.. Syukur.. Rasa selesa skit😊 n klu sy bangun pn sy brpaut kat tngan hsbn sbb x larat.. Bkn buat2 mnja tp memang btul2 x larat.. Dr ank first smpai la ni skg preggy 8 bulan, ank ke5 sma smua.. Msti skit pinggang😌 nk buat mcm mna kn😆

Saya ndak sakit celah kangkang sis.. tapi kemaluan yg sakit..😭 dah tnyak dr punca sakitnya sbb kepala baby dh trunn, dah mau cari jalan untuk kluarr, tapii kandungan baruu 31 minggu.. 😢 tapi kadang" laa dtng sakitnyaa

5y ago

Sama laa saya pun anak first ndakda pengalaman, skali saya tngok status sis.. eh sama pulakk, saya kalo jalan punn sakit jgak... tapi ndak slalu la sis dtng sakitnya kadang"jak kalo dtng sakitnya tuu yaa ampunn..

normal sis..sy mlm2..skit dkt kmluan..serta prt mngeras & skit pggng..part bdenyut dkt kmluan tu hnya Allah sje yg tau betapa skitnyer..sy dh 38 weeks..tp xde lg tnda2..

5y ago

sama sya pon tgh mengalami situasi yg sama,week 32

Normal sis..sy pn tgh alami skrg ni..tu xmasuk part nk pakai seluar smua tu 😅

5y ago

Aamiin semoga semua dipermudahkan segala urusan 😊

Memang macam tu. Hihi. Sblm tidur tu minta suami urutkan sikit.

5y ago

Suami tk berani sgt mngurut 😅 just urut2 manja

Normal sis...sbb baby da makin bsr..