1 Komen 1 Jawapan. Jom uji minda anda🧠

Selamat petang semua 😘💃 Cuba test sikit kamus bahasa kita petang ni🤓 Dengan bina perkataan seberapa banyak yang mungkin bermula dari huruf 'pu'... Selain dari puting 👶

1 Komen 1 Jawapan. Jom uji minda anda🧠
491 Balas

pukul pulang putar pusing punggung putus puyu putih puji pukau pulau pusar pusat pujuk punah pukat pula punggah pulun punai puncak pupus pupuk pulih pujangga Puchong Pudu puding punat punya puaka puan pulas Puspakom pustaka puteri puasa puisi putera puma pudar pulut pura pura purata puntianak pundi pusara putik pucat putu Putrajaya pucat puru puak puas pungut pulasan purnama puluh

Puting Putih Pusat Pulang Pulau Pukul Pucat Putus Punca Puma Pulau Pureen Puteri Putera Pudar Puak Pukat Pusaka Puasa Pulas Pusing Puas Putik Putar Pusar Puji Puja Puding Puaka Pusaka Pundan Puspakom Pulut Pusara Pulih Puncak Pundak Pucuk Puyuh Pundi Puntianak Punjabi Puan Puisi Pura²

pulut pusat putih puket pulau punca punat pusak pusuk pulai puncak punggung punai pusing puntat punjabi puak puaka puan pucuk pudar puji pulang pulas punah punduk punggah puspakom pustaka pustakawan puyu putus puteri putera puisi puasa

Pujuk, pulas, pulang, pungut, punya, putih, pucat, puas, puding, puas, pusara, pulih, pulut, pulun, puncak, punah, putar, putus, putik, puteri, puteri, puntianak, puak, puja, punca, puyuh, putung, punat, pulasan, pusar, pureen, pukau

pulut pusat putih puket pulau punca punat pusak pusuk pulai puncak punggung punai pusing puntat punjabi puak puaka puan publik pucuk pudar puji pulang pulas punah punduk punggah puspakom pustaka pustakawan puyu putus puteri

1. Pusing 2. Pulas 3. Pulau 4. Puasa 5. Puas 6. Puncak 7. Punca 8. Purnama 9. Pusat 10. Pucat 11. Pusaka 12. Pusara 13. Pupus 14. Pupuk 15. Pukul 16. Puluh 17. Puyuh 18. Putar 19. Pulang 20. Pulasan 21. Putih 22. Putus

pukau putar putih pulang pureen puak pucat puas pundi puntianak punya puding puja pusara pulas pulih pulun pulut punah punca puncak puyuh putus pusar putik punat puteri putera pulasan

Pulang Pulau Pusing Pureen Pula Puree Pusu Putus Pusat Pura Pukal Pukul Punai Puas Pulasan Pukau Pulas Putik Putung Putar Pusar Pupus Pudar Puma Puru Punah Pulus Pulau Pulapol

pukau pulut putih putik pusara pusar pusat pureen pucat puak puding pulas pulih pulun punca puncak puyuh punat punjabi publik puji puisi pudar putar pustaka puyu

putih pucat puisi pusat putar pusaran pulang punah pukat puyuh Pureen pusing pujaan pukul puding pula purut punggung pudina pusara pujangga purnama pura-pura