1 Komen 1 Jawapan. Jom uji minda anda🧠

Selamat petang semua 😘💃 Cuba test sikit kamus bahasa kita petang ni🤓 Dengan bina perkataan seberapa banyak yang mungkin bermula dari huruf 'pu'... Selain dari puting 👶

1 Komen 1 Jawapan. Jom uji minda anda🧠
491 Balas

punggah.punah.pusing.puntianak.pulang.puasa.pulas.pulau.pulasan.puaka.punggung.puisi.puas.putik.punca.puitis.purba.punya.pundek.pundi.

puting pula pulang putar putih pureen pucat puas pundi pulut pusara puding punya putus puncuk pulas pulih puteri putera putik

putar pusing purata putus pupus pusat pusar pustaka pusing pudar puding putih puji puja pukal pukat pulang puluh punca

putus puluh pusar putar pula pukat punah pukul pusat puja pulau pukau puma pulang putih pujuk pukal punya puas

puri pujuk putat(buah putat) pusat pukat pujangga puisi purba pundi pulau punca puaka pukul puji pujuk

putih pulang putar pucat puas puding pulun pudar pucuk puisi puasa pusat punca putus puan pulut

pusat pudar pusara pulang punah putar pusing putera puteri puyuh pujaan pujangga purnama puluh

pulau punca puan pula pucuk putik purnama putar puri puas pukau puisi pupuk pupus putus pusat

pulang pusing pulau pukat pusat punah pulas pulih putih puan puji pudar pulang puasa puteri

banyak lah admin..diantaranya pujuk pujaan pusat pudar pulau punah pusaka puaka............