1 KOMEN 1 JAWAPAN SAHAJA JOM UJI MINDA🧠

Hi semua jom petang ni kita uji minda sikit! Kali ni cuba bina ayat yang tepat dengan perkataan di bawah🧐 Boleh komen seberapa banyak mungkin jawapan yang anda rasa tepat dan betul ya😉 Kita tengok siapa yang berjaya!🥳

1 KOMEN 1 JAWAPAN SAHAJA JOM UJI MINDA🧠
229 Balas

ular mati digigit bapa dikamar ibu. gangster bapaknya gigit ular

ibu bapa mati di kamar digigit ular

bapa mati di kamar digigit ibu ular #TAPxTanamera #TAPxTanamera #TAPxTanamera

BAPA MATI DIGIGIT ULAR DI KAMAR IBU. #19Dec2020 #IbuRA #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec

ular mati dikamar digigit bapa ibu😂😂 biar korban jiwanya ular shaja daripada manusia

Ular Bapa Mati Digigit Ibu Dikamar 🥴 (bila mengetahui perbuatan curangnya)

Ibu bapa mati digigit ular di kamar Xde ayat lain ke nak pakai…😒

ular dikamar bapa mati digigit ibu, ular dikamar,ibu bapa mati digigit

Ibu bapa mati dikamar digigit ular. #TAPSupermoms #TAPxTanamera

DI KAMAR IBU, BAPA MATI DIGIGIT ULAR