keperluan baby

selamat petang saya nak tanya keperluan baby utk berpantang dan dlm labourroom apa lagi yg kena ada yaa ,saya hanya beli 5helai baju pendek 5helai baju panjang termasuk set newborn 1 , napkin 10helai pampers newborn 10keping cmtu, botol susu ,sarung tangan kaki hanya 3pasang saja ,mandian 1 set skli minyak rambut ,blanket saya beli 2 helai , tuala mandi baby 2 helai , tolong bgi pendapat sat .saya due bln 12 ni .sekarang ni tgh terdesak suami tkkerja ..

1 Balas

sis,pampers kne extra..newborn kerap buang air n kne slalu tuka pampers..kapas utk cuci pusat baby n myk telon