baju baby newborn

aduh buntunya nak beli baju baby ni. boleh suggest tak baju newborn sebaiknya berapa helai ja? org kata beli yang 3-6m yg banyak. newborn sikit jaaa. sikit tu berapa helai? yg 3-6m beli berapa? boleh tolong saya tak. skrg dah 26w nak selesaikan cpt. baru beli botol susu ni🤣#pleasehelp #bantusharing #ingintahu #firstbaby

2 Balas

ikut bajet sis. tak boleh nak ikut org sbb taktau lg baby tu lahir besar mana. kalau 2kg+, lama juga pakai baju nb. saya beli nb dlm 10 psg campur lengan panjang & pendek sbb saya tak rajin nak basuh baju baby hari2 😂 nanti baby dah keluar baru sambung shopping baju sbb taktau lg dia lahir besar mana hehe

1y ago

yaa sis. kalau baby lahir 3kg pun still boleh pakai baju nb lg awal2 tu. takpa, beli je ikut bajet kita berapa helai. nanti boleh simpan bg adik2 dia pakai / sedekah kat org kalau baju nb tu pakai sekejap ja.

dahla gender blm konfom lagi dua kali scan girl sekali boy. tak tahu lah hahahah

1y ago

hahaha buntu kan. saya pun nak beli mcm sis lah. beli warna unisex ja🤣