elemental calsium

Selamat petang ibu2 sekalian.. Nak tanya, ada tak yg ambik kalsium jenis ni.. Okay tak utk 17 minggu pregnant.. Sy makan obimin, tadi pi farmasi cari kalsium, diorg bg yg ni.. Tolong ye ibu2 sekalian.. Tq..

elemental calsium
1 Balas

Sis ada mention tak nak ubat kalsium utk ibu mengandung? Kalau ada, dan dia suggest ni means ok rasanya. If sis was2 boleh tunjuk kat doc/nurse kat kk nt. ☺

5y ago

Baby suka kot. Hihi. Takpa, kalau sis takut nk teruskan, blh benti makan kejap. Nt tunjuk kat doc. Sy beli pil kalsium kat klinik tempat sy biasa buat scan tiap bulan. 😊