Bidadari Kecil Kesayangan Saya!

Selamat petang ibu-ibu! Anak kecil ibu tengah buat apa tu? Tengah berkepit je tak lepas, betul tak? Ibu mesti rasa bahagia dikurniakan bidadari kecil untuk temani anda sepanjang hari. Untuk meluahkan perasaan sayang anda, jom lah kongsikan dengan kami gambar ibu bersama si kecil di ruangan komen. Jika ibu-ibu ingin post di ruangan ‘Feed’ pun boleh. Post di dalam topik “Just Mum/Hanya Ibu” dan jangan lupa gunakan hashtag #LovelyAngel

Bidadari Kecil Kesayangan Saya!
69 Balas

Cinta hati mama dan abi 💕 Masa Anas baru lahir, muka Anas memang sebijik muka abi. Takde langsung rupa mama. Tapi mama okay je, dah anak abi mesti lah rupa abi. Tapi semalam, masa mama pergi kenduri doa selamat rumah baru kawan mama, emak kawan mama cakap, "Eh, sebijik muka Syafikha". Mama rasa bahagia sangat. Abi jangan marah ye. Hihi 🤭💕 Beberapa minggu lepas, masa mama buat story latest gambar Anas, cousin mama tegur, "Eh, Anas dah macam muka eka lah." Hihi. Bahagia lagi 🤭🥰 Gambar semalam, Anas tertidur masa sebelum gerak gi rumah kawan mama 📸🌹 #lovelyangel #4months11days

#Lovelyangle ❤🌹 nyawa momy n babah.. pegikat kbhgian rumahtangga kami, anugerah yg terindah dan paling berharga..stelah kami kehilangan bidadari yg ke3(anak syurga),inshaa Allah momy akan melahirkan adik mereka yg ke 4 tak lama lg 🤗 #36w today 👉👶 kami menanti mu wahai bidadari kecil kesayangan kami 🤗❤

Inilah bidadari kecil kesayangan saya.. Dia lah peneman saya setiap hri. Dia sgt memahami saya, dia penghibur hati saya.. Bila dia takde sunyi nya.. Saya suka dengar dia bcerita, bceloteh, btanya itu ini. Dia bidadari yg bijak.. Sayang saya pd dia sgt2.. #lovelyangel

Muhammad Ammar Nafis masa di ward. Kecil ja. Sekarang dah 2 months 27 days. Nak merap dengan ummi. Ummi tak boleh bangun buat kerja lain. Semoga membesar bak juara sayang ummi. Ummi sayang Ammar dunia akhirat. #babyprem #34w1d #151119 #Lovelyangel

Selepas 13 tahun x sangka dpt baby lagi.. comel sgt..dah 6 bulan umurnya..satu family excited..sekarang dialah permata hati dn penyeri kehidupan kami.. #mylovelyangel

Mumy with ilman nazeem 6year..pagi2 tym hntr dia g sekolah..tym ni adik dia masih dlm perut..skrng adik dia ireen darina dh 29hari😍😍😍😘😘😘

Nur Mikayla Naura (cahaya pemberian Allah Bunga) 1thn7bln Nur Mikayla Laura (cahaya pemberian Allah kemenangan) 22hari Kesayangan mommy dunia& akhirat

Kesayangan hamba n suami... 11 tahun menunggu... Akhir nya mummy dapat jugak kamu alexis chan... Syukur selalu #lovelyangel

Memberi senyuman yang indah kepada anak. Membacakan buku kepada anak. Ajar ABC. https://learning.covoji.com/english/how-to-teach-your-kids-the-alphabet/

#LovelyAngel Dia yang mengajar saya erti menjadi seorg ibu.. Nur Iklil Syifa Thihani (CAHAYA MAHKOTA PENAWAR KEBAHAGIAANKU) Permata cinta mmy ddy..