Bidadari Kecil Kesayangan Saya!

Selamat petang ibu-ibu! Anak kecil ibu tengah buat apa tu? Tengah berkepit je tak lepas, betul tak? Ibu mesti rasa bahagia dikurniakan bidadari kecil untuk temani anda sepanjang hari. Untuk meluahkan perasaan sayang anda, jom lah kongsikan dengan kami gambar ibu bersama si kecil di ruangan komen. Jika ibu-ibu ingin post di ruangan ‘Feed’ pun boleh. Post di dalam topik “Just Mum/Hanya Ibu” dan jangan lupa gunakan hashtag #LovelyAngel

Bidadari Kecil Kesayangan Saya!
69 Balas

hpy birthday ksyangan ama....anaklah pembawa rezeki utk ama dan apa...kita tunggu kelahiran adik kael xlama lg....skrg da 32w...

Fatima Az Zahra Binti Mohd Farid Semoga jadi anak yang solehah didunia dan di akhirat kelak... Aamiiinnn... #LovelyAngle

my princess...maaf mama tak mampu beri susu badan..trpksa mengharap susu FM sepenuhnya untuk pertumbuhan kamu...😭😭😭😭

My princess husna ♥️ cepat masa berlalu, dah darjah 2.. Tetap ternanti2 dia balik sekolah utk dgr ceritanya. 😅

love you buah hati ksyangan ibu ayah, Aley Saadah 🥰😘 sentiasa mnceriakan hari..hilang penat ayah ibu lpas seharian kerja 😊

#my lovely angel muah muah Pertama hati umi dan walid, saya sharifah nur izzaty qaisara berumur 6thn, dia anak yang cerdik dan manja

Bidadari yg dinanti selama 7 tahun.. #15Jan2020 #permatahatiayahumi #LovelyAngel

#LovelyAngel tengah drooling sebab watching mama & ayah dia makan ke tu?? Lepas tu awak pula makan (susu) yaa 😁

Fatin dgn rambut barunye..de senget skit sbb xdiam duduk waktu kene gunting..🤭 #lovelyangel

Alhamdulillah..dikelilingi oleh 4 bidadara dan 1 bidadari kesayangan saya #lovelyAngel