Tempoh Dalam Bilik Bersalin

Selamat Pagi! Mommies, berapa lama anda berada dalam bilik bersalin semasa melahirkan? Ada yang lebih 8 jam? 😣 Kongsikan dengan kami dan pengguna lain pengalaman anda di ruangan komen, OK!

Tempoh Dalam Bilik Bersalin
118 Balas

9jam. Cek jalan pukol 7 mlm bru 1cm. 12 mlm da strong contraction bru 2 cm 2 pgi buat ctg sampai 7 pgi kne tolak LR 8pgi dah 4cm sampai pukol 10 pgi terus 10cm 10.06 pgi siap beranak 😭😭😭😭😭 beranak sekejap je. Contraction lamaa. Mcm nk putus pinggang