SIAPA SUKA JAWAB POLL DAN KUMPUL POIN UNTUK TEBUS GANJARAN, ANGKAT TANGAN!

Kami sedang melakukan survey keibubapaan untuk mengenali ibu ayah sekalian dengan lebih mendalam. Kami akan membuat polling berkenaan kesihatan para ibu, kesukaan para ayah, perkembangan si manja, penjagaan kehamilan, dan pelbagai isu berkaitan yang lain. Jom jawab poll! Hanya dengan menjawab poll dan komen anda dapat mengumpul beribu poin dalam sekelip mata. Poin terkumpul boleh ditebus dengan ganjaran PERCUMA yang pasti menguntungkan anda! Survey ini hanya akan berlangsung sepanjang hujung minggu, jadi REBUT PELUANG UNTUK KUMPUL SEBANYAK MUNGKIN POIN PERCUMA! Nantikan ganjaran istimewa kami tidak lama lagi! Ayuh mula jawab poll, komen dan kumpul poin sekarang! Salam sayang, Team theAsianparent ♥️

SIAPA SUKA JAWAB POLL DAN KUMPUL POIN UNTUK TEBUS GANJARAN, ANGKAT TANGAN!
97 Balas

Sy suka jwb poll n kumpul point Tp x berapa suka nk tebus sebab hadiah x menarik n lama nk tebus.. N paling penting Ada rewards tu semenanjung Malaysia ja blh tebus Sabah/ Sarawak x blh.. Menyakitkan hati pula

Saya suka 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️. Sampai habis semua soalan poll saya jawab. Kena tunggu the Asian parent upload soalan baru 🤭😂

sy lagi suka polls dpd jwb soalan😂 mnguntungkan dot point tanpa perlu jwb soalan merapu kdg²

On je "the asian parent", yang pertama mama cari adalah POLL hehee

Saya suka😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😅😅

🙋saya pn suka jawab poll n kumpul point

Saya Suke jwb poll... 😍😍😍

Yahhh sayaaa! ❤️❤️❤️

😍😍😍😍😍😍😍

😎😎😎😎😎😎😎