tart nenas

Boleh tak ye time pregnant makan tart nenas.. Teringin sgt nak mkn..kueh kesukaan sya sgt tu..ada tk mommys yg mcm sya suka mkn tart nenas..

4 Balas

Sy baru ni teringin sangat, satu balang kecik tu habis dlm masa 2 hari. Tak pasal tiba2 checkup klinik berat naik 1.6kg dlm masa seminggu 😂 ni kena monitor bp la plak selang sehari

Setakat 1-2 biji ok kot sis. Sy dulu camtu. Tapi masa dah 28-30w camtu la 😅

4y ago

Tp dh mkn mcm nak ksh hbs pulak ye.tk blh nak stop hhh

Mkn je la 🧐 xde effect pon.. kecuali kalau ada kencing manis

4y ago

Alhmdllh takde sis..

Boleh makan