Air Tetuban Kurang.. Kurang Nutrition..

Selamat Pagi Semua.. Saya Dah 31 Minggu.. Tak Lame Lagi Dah.. Cuma Agak Risau Skit Bila Scan Doc Cakap Air Tetuban Kurang Setiap Sudut.. Mungkin baby kurang kencing. Die Cakap Lg Dua Mnggu Tengok Lagi Mcm Ne.. Kalau Masih Lagi Die Nak Cuba Percepatkan Proses Bersalin.. Ada Tak Yang Pengalaman Mcm Ni? Atau Ada Tips Tak Utk Masalah Sy Ni ?? Neves Dah Ni..

2 Balas

pagi sis 😁 banyakkan makan tembikai merah 🍉🍉🍉 In Shaa Allah air ketuban bertambah

5y ago

Masalahnya saya ada kencing manis yang tinggi.. Semua yang melibatkan gula sy dsh kurangkan..