Betulke...

Anak Sulung Dah 10 Tahun Lebih.. Lahir Secara Czer.. Pernah Rasa Sakit Nya meneran.. Sbb Dh Bukak Jalan Beberapa Cm.. Tp Xdpt Nak Teruskan Sbb Emergency Face Presentation.. Skarang Mengandung Lagi Dah 32 Minggu.. Makin dekat dah due date 11.11.19..orang cakap jika jarak jauh anak 10 tahun ni beranak nya mcm anak sulung.. Neves nya.. Harap boleh normal kali ni. Mcm2 dugaan kali ni.. Kencing manis..air tetuban kurang..

12 Balas

Saya pun jarak lbh kurang 9 tahun.. 2 anak sebelum ni, bersalin normal dgn bantuan forceps.. Saya di jangka bersalin 1st Oct, dgn jangkaan baby besar based on previous babies, tp dah bersalin ketika 36th weeks 6 days pada 8hb Sept hr tu.. Alhamdulillah, bersalin dgn aturan Allah yg mudah.. Tiada bantuan forcep, kurang 30 minit masuk labor room terus bersalin baby 3.81kg.. In shaa Allah, sy juga doakan puan juga dipermudahkan bersalin nanti.. Amalkan doa 'lailahailla anta subhanakainni kuntuminazzolimin' jgn putus2 dr saat pecah ketuban@sakit smpilah saat bersalin.. In shaa Allah.. Semoga dipermudahkan..

Nurse pon ad ckop mcm tu.... ank sulong saya pon da 13 tahun... Ni anak kedua. Semoga dipermudahkan segala urusan dan selamat semuanya. 🙂

Saya pun mengandung anak ke 2 jarak 10 tahun.due pd 15.11.2019.semoga Kita sentiasa dipermudahkan segala urusan Kita sis.insyallah

mudh mudhn selamat lah ye sis n bby . d permudh kn juga urusan nk brsalin normal tu . 😊

Anak sulung pun dah 10 tahun czer jugak.. Baru tau saya pregnant 8minggu. Neves jugak ni

samela sy Nk no 2 10 tHun da.. takuttt btull. skang dh 26 weeks

Semoga dipermudahkn segalanya nnt...

Doa byk2 sis. InsyaAllah dipermudahkn urusan

Semoga dipermudahkan segala urusan mommies

Semoga segala urusan brjln lncar