Apakah emoji anda?

Selamat pagi semua ~ Jom kenang balik zaman awal bercinta dulu, berapa umur anda waktu mula-mula berkenalan dengan pasangan? 😘 Komen emoji anda di bawah!

Apakah emoji anda?
695 Balas

❤️ ..kenal sbb saya dan suami satu sekolah..duduk pulak sebelah2 di kuarters..mmg bercakap pun ikut tingkap je..takyah mesej2 bagai 🤣

kenal masa umur 22..kenal 3bulan.. tunang 3 bulan terus kawin.. dapat baby 1st umur 23.. alhamdulilah.. until now.. anak pun dah besar..

❤alhamdulillah perkenalan yg sngt singkat.kenal dengan suami 23/3/2020 tunang 6/6/20.kahwin 23/2/2021 dan rezeki anak 21/11/21🥰🥰

msa knal umur 21..sebaya. Alhamdulillah,slmt diijabkabulkan 13/8/2016 msa umur 23..skrg ni umur 29 dan dikurniakan 3org zuriat 🥰🥰

Darjah 2, sbb blkng rumah😝 tup2 suami sndri skrg😘

😜 kenal di sekolah menengah umur saya 15 tahun suami 17 tahun, tapi jarang jumpa 😆 lama-ii jadi suami 😂

❤ Kenal dekat tempat kerja masa tengah intern diploma (21 tahun), suami pulak tengah intern degree (24 tahun).

Kenal masa umur saya 16 husband 19 (17/12/2020) Tak sampai setahun kenal sy dngn dia kahwin (10/9/2021) 😹

kenal umur 27, 3 bulan kenal terus tunang. sebulan kemudian kahwin. bulan 5 ni cukup 2 tahun kahwin.

kenal masa umo 21 tahun..bercinta tak sampai 4 bulan..terus percepatkan untuk hubungan yang halal..