Siapa dah mula merentas?

Selamat pagi semua, haluuu~ Uwaaaaa! Ada orang tak ni? Senyap je 👀😭 Betul ke dah ramai mula merentas negeri semenjak minggu lepas ni?🚗💨 Cuba share sikit korang plan/rentas negeri mana tu? Janganlah biarkan min sunyi sepi sendirian dalam ni 🤧

Siapa dah mula merentas?
23 Balas

no plan. hold dulu sampai keyakinan dtg. family dkt kampung pun fikir benda yg sama. sbb otw nk balik kampung mesti ada singgah tempat crowded cth mcm r&r atau tempat tarikan pelancong. andai kata dah habis musim org rentas negeri & kes x mencanak naik, InsyaAllah kami pertimbangkan utk rentas negeri. xpe kita bagi la laluan kpd orang lain yg rindu keluarga, anak bini. semoga sentiasa dlm lindungan Allah.

B. selatan.. masih tidak rentas negeri balik kg jumpa mak sbb kes masih tinggikan..jadi just stay dekat selangor shj.. hanya rentas daerah shj bwk ank ambil angin jalan2 dlm kereta shj.. mg kita smua sntiasa dlindungiNya..Allahuma aamiin..dan dpmudahkan segala urusan kita..dunia dan akhirat..aamiin

tak ada plan nk rentas.. bagi reda dulu musim covid..kalau nk bercuti pun..fikir byk kali..dgn anak kecik.. susah kalau semata nk berseronok saja.. alhamdulillah la rumah saya ,mak dgn mak mertua satu negeri satu daerah..x payah rentas2 dah..

Masih trimister 1, Min. Tak daya nak rentas negeri. Rentas daerah pun penat, tidur je dlm perjalanan 😂. B. Pelan nak ke negeri sebelah je. Dekat2 je utk 2nd babymoon.

Belum merentas lagi disebabkan baru 1 dos vaksin AZ. Selepas vaksin pertama mengandung ppulakk..😆😆😆

plan nak balik ke pantai timur tapi bukan dalam masa terdekat ni, tengok la mungkin sebulan 2 lagi ke

pelan nak balik selatan..tapi tak leh lagi sebab masih dalam kuarantin..doakan kami sekeluarga ya..

bln 11 br plan nk mrents. .ary 2 br ke tnts daerah je min. hehehe .bln 11 nk fly lngkwi 🤭😚..

A.sabah in shaa allah bln 12 nie min.balik jumpa mak ayah dulu..

D tapi takda rentas pun sb tahu skrg ni org sakan nk bercuti