Tempoh Anda Dalam Dewan Bersalin

Selamat pagi, Mommies! Yang sudah ada pengalaman bersalin, boleh kongsikan sedikit dengan Min berapa lama anda berada dalam dewan bersalin?

Tempoh Anda Dalam Dewan Bersalin
117 Balas

anak pertama..11jam..Syukur Dan Puji Tuhan dapat melahirkn anak Dgn normal..🙏🏻😄

❤️ tidak sampi 1jam..masuk saja terus bersalin (dari ank pertama sampai ke5)

last tahun 2017 xsmpai 5 jam❤️🥰🥰 harap 2022 ni xlama🥰🥰 aminn

1st 12hr but 2 czer due to low progress 2nd 5hr induce n normal delivery

❤️ 3 jam labour room 2 hari dalam wad sebelum ditolak ke lr

baru ank pertama 24jam tahan sakit...dia lahir cun 12 tgh mlm

10mint Alhamdulillah, tapi tahan contraction 3 hari dh 7cm

sy turun drh sakit MMG perit .. waktu bersalin skjp j

9 jam dalam dewan bersalin. Lepas tu emergency czer.

😭 7 jam tapi bukaan sikit je..last2 czer 😭

3y ago

czer sebab bukaan baru 5cm dan anak pertama dlu dh ada luka czer x bole lebih 7jm.