vitamin shaklee

selamat mlm semua..di sini nk tnya ramai x yg trauma bila sembelit?? saya sembelit sejak akhir2 ni,selera nk mkn sayur pun x ada,mkn nasi pun x lalu.mkn buah tpi kdng2 skip juga la.minta pandangan semua,blh ke kita cuba vitamin lain mcm shaklee..

vitamin shaklee
1 Balas

Saya ambil ni sis. minta advise nurse kk juga dan dia cakap ok terus sy consume. So far ok. Sy 31st weeks. Sy consume ostematrix ni dan saya jual juga 😉

5y ago

bgus arr ....saya dh oder.nti penjual tu htr trus depan pintu.sembelit weii tu sye terbuka hati nk ambil vitamin ni.ada testimoni ckp vitamin ni bgus utk kita dan baby..