Diet Anak

Assalamualaikum... Hai.. Sy Nak Tanya. Klau Anak X Nk Mkn Buah Dan Sayur, Apa Solusinya? Sbb Anak Sy Yg Sulung X Nk Mkn Sayur Dan Buah... Sampai Jadi Sembelit.. Masa Kecil Makan, Bila Dh Besar Nak Masuk 2 Ke 3 Thn X Nk Mkn Dah....

1 Balas

mungkin bg minum air masak lebih..sbb sy tgk anak kakak sy dia jenis xmkn sayur & buah.anak dia cume makan lauk ayam je..coklat² sume mak dia bg makan.sbb anak dia xnak minum air manis langsung.tp xsembelit