Vitamin for toddler

Boleh x suggest vitamin apa untuk budak 2y5m yg x suka makan sayur..dh try champs dia x nk mkn..

3 Balas

vitalea kids shaklee.if nk tau ap2 info.cntct je sy .sy sedia bntu mommy dgn shaklee.0164970488

ada yang suggest brand ni untuk kuat kan immune badan

appeton mv lysine try.

2y ago

Sy ad terbaca lysine tu x smestinya akn bg dia suka mkn sayur..akn bt dia berselera mkn..takut nnti mkin berselera dia mkn nnti lebih ke arah mkn jajan..sbb skrg dia mkn ok je nasi,me,kuih ke cuma sayur je langsung xnk😅