Due date 2021 ❤️

Siapa mommy2 dekat sini due date 13/03/2021? 🤭 saye baby first excited sangat beli brg baby ☺️🤭

107 Balas

Saya 24.11, esok masuk 37w. Ade je barang baby tak beli lagi even anak 1st pun. (Maybe akan settlekan dlm week 37 ni) Baju pun prepare 25psg je. Sbb bby kan cpt m'bsr/ upgrade size. So excited pun berpada dr membazir. Jauh lg perjalanan nak bsrkan dia.

4y ago

25 Pasang Banyak Tu Sis.. Saya Standby Baju 10 Pasang Je Dulu Tu Pon 3 Helai Size 0m-3m, 2 Helai Size 3m-6m , 5 Helai Lagi Size 12m-18m 😂 Sebab Tiap Kali Scan Doktor Cakap Baby Chubby .. Hehe

saya 16/3/2021 baru beli baju2 bby, barang bby yg lain mcm sabun wet tissue semua tu belom lagi. taktahu nk beli bila kadang rasa mcm awal sgt kadang2 rasa elok dah time ni nk membeli huhu

28/3/2020, anak ke3 tapi excited mcm nak dpt anak sulung sbb jarak 6tahun dari anak ke2.. Brg semua kena beli baru sbb yg lama dah bagi org igt x nak pregnant dah rupanya ada lagi 😂

04/03/2021....tapi barang baby dah beli ..beli sebelum tau jantina... beli ikut naluri je... sbb ibu tak larat nk jalan...beli 20 pasang... insyaallah.. baby kembar boy & girl....

beli time msuk 7 atau 8 bulan jgn beli awl sgt.. tpi klau beli awl pon tkpe sikit2 nnti tmbh lah lgi.. hehe.. smga dprmmdhkn... sy pregnant ank no 2..😊

sy due 26/3/2021 birthday baba dia 🥰 setakat ni sy just beli baju je tu pun beli 10 pasang je. nanti dah besar sikit baru beli yg lain

Tahun lps..bulan ni..n tarikh hrini.sy tgh sarat mcm puan..hehe due sy 16/3/2020..tapi baby klua 14/3/20 alhamdulillah..rindunya

saya 7/3/2021 tp blm beli brg baby..balik sabah nt bru beli..takut2 nt beli haha tda mampu angkut smua naik kapal

Saya due date 10/03/2021. First baby too! Excited nak beli barang baby tapi Cmco ni susah nk keluar..

Saya 3.3.21..baby 1st juga 6 thn tunggu. Mmg excited sgt nak beli brg baby. 😁😁😁