Ujii minda & cipta perkataan dengan huruf di bawah.

Selamat malam semua👋🥰 Jom malam ni kita cuba uji minda kita🧠 Berapa banyak perkataan yang korang boleh buat dengan huruf di bawah🤔 Cuba komen sikit dekat bawah👇

Ujii minda & cipta perkataan dengan huruf di bawah.
430 Balas

lari zirafah masuk kandang ayam sana jangan rapat alhamdulillah

masa,rasa,lama,lakar,zakar,kala,kasar,Sara,mask,lara,malas,jasa

MASAK AJAR JARAK JASA MASA LAKSA LAMA MARA AMAL JAM AKAL KARAM

kasar masa lasak zakat jasa saja karam jarak saka raja laksa

Masak marak malas ramas raja jarak lama rama sama samar samak

LARAS RAMAS ZAKAR JALAR SAMAR JARAK MARAK MALAR MASAK LARAK

asar kasar lasak masak raja masa jarak salak zakar laksa

masa, rasa, jasa, sama, laras, kasar, lama, masak, kasar

Masak, masa, rasa, rak, malas, raja, jarak, jasa, kasar

lazat,malas,kasar,jarak,ruang,sama,masa,rasa,asam, azam