1 KOMEN 1 JAWAPAN SAHAJA JOM UJI MINDA🧠

Selamat petang semua 🥰 Sempena esok cuti ni, jom kita uji sikit minda kita waktu santai-santai petang ni😉 Perkataan lain apa yang bermula dengan huruf 'be' selain daripada perkataan bedung🤔

1 KOMEN 1 JAWAPAN SAHAJA JOM UJI MINDA🧠
802 Balas

bendang berpantang bersukan bersajak berlari berjalan berdiri bendul bedul bento berlawan bernyanyi

Berehat, benar, beri, beruang, bekung, beli, benang, belakang, belian, berus, beras, belati,

becak becah bedah benih belas belah bendi bendung bengkung berat beras beruang bekas bekal

belaian. betul. berani. besar. bebas. besok. beberapa. berita. berapa. bekas. belia.

bedak,bekam, berak,belum,betul, besar,berapi,beruk,bekam,berat,berubah

bersih,beruang,belimbing,benang,belukar,berenang,bermain,beriadah....

carq supaya bayi supaya kerap menyusah badan dri pada susu formula

benar..berkasih-sayang antara satu sama lain sesama manusia..🤭

bedak bendang belakang beralun beruang berudu berapi bentang

beruang..bekam..besar..beras..belum.beguk..berapi..berapa..