Keputihan

Selamat malam semua.. Usia kandungan saya msuk 7 weak.. Bila saya buang air kcil ada keluar keputihan 1 2 titik.. Adakah normal..?

11 Balas

Normal sis. Masa pregnant mmg kebayakan wanita kena keputihan. Sis cuma perlu pantau keputihan tu. Kalau kuantiti nya terlalu banyak, berbay dan gatal2, itu dah tak normal. Kena segera ke hospital. Hospital akan bagi ubat insert kat bawah.

Normal sis.. saya dari pertama mengandung sampai 2st trimester selalu keluar keputihan. Tapi selama tak berubah warna dan tak berbau, InshaAllah tak ada apa2.

4y ago

Ok.. sama2 😉

Normal.. Tapi kena berjaga².. Jangan sampai kekuningan, berbau n sampai rasa gatal.. Sebaiknya banyakkan minum air putih.. 😊

Normal sis tapi pantau ea sy pernah keputihan sampai kena kencing kotor huhu

Normal.. Saya dah 3trimester ni pon ade jgk kputihan

Normal. Sye sampai 8 bulan still keluar keputihan

sya dr awl khamilan smpai 33 week ni ada kputihan..

Normal sis

normal sis

..normal