Rahim jatuh

Selamat malam semua.. Saya nak bertanya pada yang tahu.. Sebelum2 ni saya rasa rahim saya jatuh/peranakan jatuh.. Sebab terasa sangat kebawah.. Ingat nak mengurut atau amalkan apa-apa jamu yang baik.. Tapi saya baru tahu saya dah mengandung 3 minggu sekarang.. Bahaya tak ya untuk kandungan saya? Apa perlu saya buat ya, ada ke apa2 ubat yang boleh saya amalkan pada waktu sekarang? Saya sangat risau dan rasa rendah diri

1 Balas

klu preggy jgn mkn jamu @ air herba ya sis... panas, tmbh kdgn masih awal blh myembabkan kguguran.. seeloknya sis berurut...