Organize Your Home Day!

Selamat malam semua pengguna yang disayangi 🥰 Bersempena dengan Hari Susun Atur Rumah, jom kongsikan di komen bawah👇 Berapa kerap ya anda susun atur rumah selepas berkahwin? Ada tak yang rajin hari-hari menyusun atur rumah😍

Organize Your Home Day!
13 Balas

time husband ada dkt rumah..sebab bila husband ada senang nk kemas dan susun atur smuanya..hehe..suh hushand layan ank..jd mudah nk buat kje..😂😉✌

Bila rasa nak tengok suasana baru 🤭🤭😆😆 #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Hujung minggu atau hari cuti 😁✌🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

seminggu sekali😅sebab sy cepat bosan tgok benda sama stiap hari

time de org jaga baby bole la buat..kalo x mmg hrpan la

tgk mood juga.. hari2 tu mmg tak hihi 😁

Bila perlu disusun semula #TAPactiveusers

tak larat nak ubahsuai susun atur rumah..

Suami yg buat. Tunggu dia free. Hahaha

Bila masa lapang 😂