500 POIN PERCUMA untuk yang bertuah!

Selamat malam semua🥰 Malam ni min mood happy sikit, jadi nak bagi poin PERCUMA untuk yang bertuah🤞 Senang je! Komen perkataan apa yang korang nampak dalam gambar bawah ni, tapi 1 komen 1 jawapan je ya😏 Dan dan dan, komenlah sebanyak yang korang mampu. Nanti min cari pemenang ya😘 Dah menang nanti jangan lupa redeem points dekat bahagian rewards tau🥰

500 POIN PERCUMA untuk yang bertuah!
4834 Balas

abang, gari, asak, ibu, ubi, aib, botol, susu, botol susu, maju, jua, umi, tadi, adik, gas, mak, kon, rak, tan, nat, tua, pam, talk, kakak, aku, aur,

AYAH, ABANG, MAJU, SUSU, TADI, ASAK, GAUL, TUA, BOTOL, KAKAK, SUSU, GARI, TAN, GAS

-maju -kakak -tadi -abang -susu -botol -anual -gayah -ibu -jua -aib -gari -mak -

adik, tadi, maju, susu, ayah, kakak, botol, abang, ubi, umi, usus, botol susu,

ayah tadi gas jam maju mak umi abang amai akat botol susu kakak rak utan kat

Gayah,ayah,abang,umi,maju, jam, botol, susu, usus, Gomo,ibu,ubi,

Abang,Ibu,Ayah,Botol,Maju,Umi,Adik,Atan,Susu,Kakak,Mak,Gaya,Gari

Botol , gaya, ayah , Kakak, gaul, tadi , maju, susu

IBU KAKAK ADIK BOTOL BOTOL SUSU AYAH UMI MAK SUSU TADI ABANG

gayah ayah tadi susu ibu umi maju botol jam botol abang kat